vraag me toch af, hoe het kan gebeuren dat grote energiemaatschappijen, een tariefsverhoging willen invoeren terwijl de termijn daarvoor verstreken is. Zitten ze te slapen of is het van God zegen de greep?

Gezocht militairen die gediend hebben bij de829/832 zware transport compagnie in Vught, Keizersveer of Grave. Er zijn meerdere facebookpagina's van deze roemruchte compagnie. Een ervan is ' 829t, de zware jongens uit Keizersveer'.
Herken jij je hierin, je bent welkom!

Gezocht:
Militairen die zijn opgeleid in het TSOC Noord in Appingedam (technische specialisten), er is een Facebook pagina van deze militairen: TSOC Nord, waarop je je kunt aanmelden. Natuurlijk zijn burgers die daar gewerkt hebben ook welkom en militairen die ooit in Appingedam gelegerd zijn eveneens. Geef bij de aanmelding wel even aan welke binding je hebt.
. # technisch specialist # militair

Nederland gaat weer een stukje verder open. De persconferentie van Rutte en De Jonge belooft een versoepeling. We blijven voorzichtig met en als we ons allemaal houden aan de regels, hoeven we niet weer terug naar eerdere beperkingen. Het ligt aan jou en mij of we met meer vrijheid om kunnen gaan.

En dat is één, en dat is twee, en dat is drie, en dat is vier en dat is vijf en dat is zes. 50 plus koerst af op 50 -

Hartvannederland.nl: Thierry Baudet wil eigen provincie voor Forum-stemmers: 'Geef ons Groningen'.
hartvannederland.nl/nieuws/opm

Groningen is geen afvalputje, en als een ,door Baudet bestuurde , truck zonder remmen de berg af?

Wiert boosted

LSC en Thuya apps ( behoren bij de smart apparatuur van Action) werken op verscheidene smart telefoons niet meer. Sinds de laatste update van Thuya, de app die achter de smartproducten van Action zit, regent het klachten van gebruikers.Alleen recente smartphones werken nog met de ge-update apps. Oudere smartphones reageren niet meer. Gelukkig heb ik slechts een paar slimme stekkers en een afstandsbediening voor de LSC van Action. Die hebben momenteel plaats rust.

Debbie Kuiper (Debora Kuiper-Tjakkes) familie van ons , schreef het boek 'Poezebeest', dat vandaag gepresenteerd werd voor RTV Noord: rtvnoord.nl/nieuws/815386/Schr.
Poezebeest' gaat over een tienjarige jongen die allerlei avonturen beleeft. Veel succes Debbie en Poezebeest'!

Wiert boosted

Dat doen we samen.
4 mei vlag halfstok, zoals er van ons verwacht mag worden, want wat zijn twee minuten stilte nou eigenlijk.. vlag krult door de wind om de vlaggenstok. Even terugdraaien dus.kijk nog even of het zich herhaalt. Nee dus. Komt een jongen op een fiets voorbij, bezorger van de pizzeria. Ziet de vlag en steekt spontaan zijn duim omhoog.Nou even niet zaniken over jeugd van tegenwoordig. Ik denk dat hij om 8 Uur gewoon ook even twee minuten stil zal staan.zGdenkrn doen we samen.

Aantal aanhoudingen van mensensmokkelaars door nabij opvangcentrum ter apel stijgt flink.

# mensensmokkel . # marechaussee. # ter apel. # opvangcentrum

en willen data van de gebruikers, anders gaan apps wellicht geld kosten.

Dat is handig, nooit meer de spaghetti van een verlengkabel. LSC wordt verkocht door , maar wees er wel als de kippen bij; op is op.

# action.

Wiert boosted
Wiert boosted

Hoopt toch maar gewoon dat iedere kutjanus die #FvD heeft gestemd langzaam sterft en gek wordt van de ongeneeslijke jeuk aan de geslachtsdelen. Datzelfde geldt natuurlijk voor #pvv stemmers.

Wiert boosted

En dan te bedenken dat stadswarmte-aansluitingen vaak toegepast wordt op woningen, waar mensen wonen die het al niet breed hebben.
---
RT @avrotrosradar
Huishoudens die in Nederland van het aardgas gaan en een stadswarmte-aansluiting krijgen, betalen veel meer dan consumenten in andere Europese landen.

radar.avrotros.nl/nieuws/item/
twitter.com/avrotrosradar/stat

Show older
Mastodon.nl

The social network of the future: No ads, no corporate surveillance, ethical design, and decentralization! Own your data with Mastodon!