Doe mee met het Europese #burgerinitiatief voor een beter #auteursrecht, dat eerlijk is voor makers en gebruikers: "Freedom to Share". #ECI #Copyright

Blog: Freedom to Share om het internet te redden | door @frank87
piratenpartij.nl/freedom-to-sh

@trwnh @Gargron @portpupper I recall reading the decision had to do with the app store guidelines, allowing the global timeline is going to result in tons of nsfw content, which will get the app thrown out faster than you can say "furry pr0n".

@meneer @bnr Iemand heeft dit bedacht, en meerdere iemanden hebben die persoon niet tegengehouden.

Ik bedoel, ik snap dat het oude formulier met de wildgroei aan splinterpartijen ook steeds onhandiger werd, maar dit moet toch ook niet de oplossing zijn...

@factcore Welcome back on board! I didn't particularly *care*, but it's always nice to encounter fellow Tumbleweeders, so there's that. ;)

@yarmo You would think so, yes. I'm very curious as to why nobody though of this, it's not exactly an obscure thing.

@FreePietje Beste antwoord ever bleef toch wel de tip die ik in de goeie ouwe @Home-tijd kreeg toen ik geen IP kreeg van de modem: ik moest de cookies en browsergeschiedenis maar eens leeggooien...

@FreePietje Ik dacht dat Bridge Mode ook echt alleen een kabel-dingetje was, maar ik heb dan ook al jaren glas dus ik hou me niet meer zo bezig met die kant van de discussie. ;)

Wel kudos voor de support van TMO, inderdaad, ik had jaren geleden mobiele telefonie bij ze en daar waren ze ook altijd behulpzaam en ter zake kundig.

@FreePietje Sterker nog, het kan al: community.t-mobile.nl/vast-int .

Enige nadeel is dat VoIP dan niet werkt, dus geen telefonie - mogelijk kun je, net zoals dat bij KPN op glas kan, dat Zyxel-ding *achter* jouw router proppen met de juiste VLANs ernaartoe, maar misschien is het niet eens nodig.

Ik bedoel, telefonie, wie gebruikt dat nog? ;)

@FreePietje Gelukkig dat daar nu een uitspraak over is, die stelt dat jij een eigen modem MOET mogen gebruiken (al kan het nog even duren voordat het daadwerkelijk zover is - ik meen dat de ISPs een half jaar de tijd hebben).

T-mo klinkt als ADSL, dus je zou zeggen dat om het even welk DSL-compatible apparaat daarmee uit de voeten zou moeten kunnen.

Psst, Yorianne, internet, je weet wel dat waar je deze complotfantasie deelt, is ook in het begin gefinancierd en ontwikkeld door DARPA. Zet gauw je router uit. De grafische user interface, en sΓΊperverdacht, de muis, ook met geld van DARPA ontwikkeld. Gauw je computer de deur uit! En vooral geen navigatie aanzetten ondanks dat je zo duidelijk verdwaald bent, want GPS, hate to break it to you, da's ook door DARPA ontwikkeld

zylstra.org/blog/2021/07/17095

#conspiracystories

Revision 2 of the PinePhone keyboard, this one is actually nice to type on :D

Show more
Mastodon.nl

The social network of the future: No ads, no corporate surveillance, ethical design, and decentralization! Own your data with Mastodon!