Pres. Trump sprak er in een vroeg stadium over maar 'onze NOS' en ook NRC nemen vanaf het begin stevig positie in het verdedigen van CNN als ‘betrouwbare nieuws zender’. Nu nog wordt CNN dagelijks genoemd als bron m.b.t. het nieuws over Pres. Trump. We weten allen dat de President er niet goed vanaf kwam/komt. Nu een insider na gedegen onderzoek de werkelijke kant van CNN heeft bloot gelegd blijkt het een ware ‘Fake News’ bron. Met dank aan de mensen vanProject Veritas.
bitchute.com/video/m7XZmugtLv4

We zijn nu getuige van de positie van Google en hoe het in staat is om grove manipulatie niet naar buiten te laten komen via, u raad het al; Youtube…. Alle filmpjes met inhoud van de ‘Google insider’ van Project Veritas worden niet getoond. Ook de kanalen van Fox News met dit nieuws worden weggehouden. Tijd om over te gaan op ‘Duckduckgo’, Tutanota of Protonmail en google en gmail achter ons te laten lijkt me.
projectveritas.com/video/expos

indebus boosted

That's why I don't use google.
Use #Duckduckgo, #Qwant, #Startpage or #Searx, not Google.
If you use gmail, switch to #Tutanota or #Protonmail while you're at it.
Zach Vorhies is a hero.
He gave up a 260,000 dollar income at Google to share the truth with us.

#Google #evil #censorship #ZachVorhies #ZacharyVorhies #ProjectVeritas #WhistleBlower

indebus boosted

Artificiële Intelligentie, bedreiging of kans?

De beschouwing, die emeritus-hoogleraar Dieter Hammer in
de Melkweg in Amsterdam gaf over artificiële intelligentie (AI) en robotica, bevatte
stevige eye-openers. De belangrijkste hiervan is dat AI geprogrammeerde
patronen blijft herhalen. Het beste dat AI kan produceren is

adbroere.nl/web/nl/columns/art

Terwijl ‘onze minister van Defensie’ blijkbaar graag in een oorlogsituatie vertoeft, spreekt Pres. Trump over de menselijke slachtoffers die oorlog met zich meebrengen en haalt hij de mensen terug naar huis. Dit bericht komen we jammer genoeg niet tegen op onze MSM. Een beeld van een president dat we niet vaak zien. Bewondering en ontroering is op z’n plek, dat is ook Trump.
newswars.com/watch-the-most-po

indebus boosted
indebus boosted

Colloïdaal edelmetaal:
Wist u dat zilver al sinds de oudheid gebruikt wordt om voeding en drank te conserveren? Het is een natuurlijk antibioticum. En wist u dat ze in China vroeger gouden munten in kokend water deden om kleine deeltjes goud in te kunnen nemen. Platina nanodeeltjes vernietigen kankercellen en laten gezonde cellen met rust. De moeite waard om zelf onderzoek naar te doen. Want hier wordt geen woord over gesproken...

indebus boosted

Met hulp van IMF worden landen zoals leeggeroofd
De bevolking van Ecuador is in opstand gekomen tegen de IMF bezuinigingen en maatregelen die transnationale ondernemingen bevoordelen om het land te beroven van haar bodemschatten. Het IMF speelt al jaren hetzelfde spel. Het meest bekende slachtoffer in Europa is Griekenland, maar ook Portugal he
dlmplus.nl/2019/10/12/met-hulp

Pieter Lakeman zien we vrijwel niet meer op de MSM om redenen die ons wel bekend voorkomen; hij wenst niet te dansen naar de pijpen van de propaganda kanalen. Nu we hem gelukkig weer mogen meemaken bij Cafe Weltschmerz, zien we gelijk wat voor een impact zijn uitspraken vertegenwoordigen. In de uitzending van deze week is Pieter Lakeman echt op dreef en krijgt de politiek en ook de directeur van de Nederlandse bank er flink van langs. Wat een verademing die man… youtube.com/watch?v=QE3zndYakn

Sven Hulleman brengt helder de NPO in beeld, dit keer Powned pownen. Er zit een waarheid in de aanwezigheid en benadering van Powned bij de klimaat demonstratie, maar ook een dubbelzinnigheid. Kijkt u ff mee?
youtube.com/watch?v=avMU038J5A

Massaal verzet werpt z’n vruchten af, wetsvoorstel BIG II definitief van tafel. Nadat het bestuur van de beroepsvereniging al was terug getreden, moet nu ook minister Bruins er aan geloven. Met een nietszeggende duiding van ‘functiedifferentiatie’ moest hij zich aansluiten bij de stroom verzet tegen deze onzinnige plannen die over de rug van het personeel was overeengekomen.
skipr.nl/actueel/id39940-wetsv

indebus boosted

New #BenGarrisonCartoon The War Helmet #SyriaWithdrawal #Trump
“I held off this fight for almost 3 years, but it is time for us to get out of these ridiculous Endless Wars, many of them tribal, and bring our soldiers home,” stated President Trump. post at grrrgraphics.com/the-war-helme

Om zicht te krijgen wat er zich werkelijk afspeelt in een oorlog kunnen we het nieuws niet overlaten aan de MSM. Als we o.a. de NOS, NRC en de andere ’Nederlandse kranten’ mogen geloven is Syrië the bad guy en zorgt het westen voor ‘democratie’, vrijheid en welvaart. Na de documenten van Julian Assange weten we beter. Arte Duitsland brengt ons weer terug in de tijd en geeft een beeld van het werk van deze heldhaftige klokkenluider.
arte.tv/de/videos/058154-000-A

indebus boosted

het is een totale oorlog op de mensheid waarin je zo goed mogelijk op jezelf moet passen en zo goed mogelijk moet proberen de valkuilen te omzeilen en niet als een blind schaap achter de zogenaamde herders scharen want zij zullen jullie niet helpen als het eenmaal zo ver is enhet zou mooi zijn als er eensgezinden zijn die elkaar kunnen steunen

Voor wie de immigratie van ‘buitenbeentjes’ volgt in de media en de problemen die dat soms met zich mee brengt, is er deze week ook goed nieuws te melden. Marjolein in het Klein doet verslag op haar blog.
marjoleininhetklein.com/2019/1

Pres. Donald Trump en Joe Biden zijn onderwerp in een verhelderende uiteenzetting van Arno Wellens en Sven Hulleman bij Cafe Weltschmerz. Hier zijn we getuige hoe de MSM met de nationale propagandazender voorop, ons een rad voor ogen draaien bij het ’nieuws’ en de goedkope poging om Trump weg gezetten als de ‘slechterik’. Als we kijken naar de werkelijke achtergrond van een en ander dan is er maar één conclusie mogelijk; Fake news! Kijken dus!
youtube.com/watch?time_continu

Met een wietplantje in je tuin krijg je de ME op je dak die in militaire outfit je huis binnendringen en volgt er een strafzaak. Als je willens en wetens vele mensen bewust voorliegt met rentederivaten waardoor vele ondernemingen in de goot zijn beland volgt er na afloop een bestraffend vingertje. Zelfs de overheid (AFM) werkte hieraan mee en ook voormalig minister Dijsselbloem heeft de tweede kamer verkeerd ingelicht. Met dank aan de red. van FTM.
ftm.nl/artikelen/afm-heeft-pub

Bij mij thuis werd me dat al vroeg meegegeven, er zijn veel NSBers onder ‘onze’ bevolking. Dat werd erger bevonden dat de Duitse bezetting. Nu in de Volkskrant een artikel waarom ‘Nederlanders’ elkaar steeds vaker verlinken. We hebben het zelf liever over de Hollandse koopmansgeest met realiteitszin, volgens mij Is het de ware aard die langzamerhand aan de oppervlakte komt?
volkskrant.nl/?referer=https%3

indebus boosted

de mis leiding vandaag de dag is groot zelf zit ik mijn tijd is om zo te zeggen tot de tijd komt waarin het allemaal te laat is voor ons

De partijleider van FvD geeft een helder beeld wat er aan de hand is in Nederland. Nu begrijpen we ook waarom GroenLinks alle begrotingen steunt, het CDA de boeren nu links laat liggen, onderwijspartij D66 het leenstelsel afschaft en de VVD stiekum de automobilist afvalt en onze pensioenen door dit kabinet in gevaar zijn. Niets blijft over van wat ons als kiezer is beloofd. Kijkt u even mee?
youtube.com/watch?v=0QiGrlnUPk

Show more
Mastodon.nl

Mastodon-instance voor de Nederlandse gemeenschap, maar open voor iedereen. Voertaal voornamelijk Nederlands en Engels.


Mastodon instance for the Dutch community, but open to anyone. Primary languages Dutch and English.

Maintained by mdbraber@mastodon.nl / Hosting kindly offered by Stek.io and Azure