Verplaatsing van de in dwars door nauwe straten is een dwaas plan. Het alternatief van bewoners wordt botweg gedist en ambtelijk afgeserveerd:
dvhn.nl/meningen/Opinie/Bewone
---
RT @gem_groningen
De is volop in ontwikkeling en verandert in één van de belangrijkste woningbouwgebieden van . bit.ly/3xC7E9…
twitter.com/gem_groningen/stat

RT @POL_Groningen
Tussen 19:15 uur en 19:30 heeft er schietincident plaatsgevonden aan de Populierenlaan in de stad . Daarbij is 1 persoon gewond geraakt. Deze persoon is naar het ziekenhuis overgebracht. De politie doet onderzoek en de straat is afgesloten.

RT @SandraBeckerman
Alsof de dag na twee keer een , nieuwe scheuren en gedupeerden die moeten loten om subsidie nog niet erg genoeg was

Dan komt van Haga juist nu met plan voor meer

Wat een slechte dag voor

rtvnoord.nl/nieuws/857253/van-

Gemiddeld 16,8 lln per docent, ook in Stad. Natuurlijk is het artikel weinig inhoudelijk verder, dus meer valt er niet uit te halen. Vind het bijzonder: ik ken weinig scholen die <20 lln in de klas hebben. Dan moeten er toch een paar tussen zitten met heel weinig lln in de klas?
---
RT @oogtv
Minste aantal leerlingen per basisschooldocent in Groningen : oogtv.nl/2021/05/minste-aantal
twitter.com/oogtv/status/13982

RT @arendjanwonink
Hartverscheurend, uit de Buurtkrant Noorderplantsoen. Echt haat aan automobilisten die te hard door woonwijken scheuren. Helemaal als ze doorrijden na een aanrijding. ☹️

RT @Sikkom050
De agent die gisteren in de Van Houtenlaan in Groningen in zijn gezicht is gestoken vecht voor zijn leven. Een tweede agent raakte ook gewond. De politie is met man en macht op zoek naar twee verdachten, twee jongemannen. bit.ly/3euaa9S

Ironisch genoeg hebben ze bij de RUG jaren geleden de eigen faciliteiten overgezet naar Gmail-suite....
---
RT @oogtv
RUG waarschuwt voor privacy bij gebruik Google-diensten in online onderwijs : oogtv.nl/2021/03/rug-waarschuw
twitter.com/oogtv/status/13666

Dat jongerenwerkers veel kunnen betekenen voor de jeugd, zou iets logisch moeten zijn. Helaas is dat in de praktijk vaak nog niet het geval. Expertise, (wil tot) inzet, (financiële) begeleiding mist. Zien dat hier in o.a. zeer duidelijk.
---
RT @Matthijs85@twitter.com
Hoe jongerenwerkers buurten veiliger maken: nos.nl/nieuwsuur/artikel/23084
twitter.com/Matthijs85/status/

"In totaal werd er 87x proces-verbaal opgemaakt waarvan 67x voor het vasthouden van een elektronisch apparaat onder het rijden." - jammer dat het nodig is, maar zie het dagelijks gebeuren 112groningen.nl/Groningen/nieu

Moest via een zoekmachine er weer achter komen wat de nieuwe naam van De in ook al weer was. Blijf er bij dat "Spot Groningen" een domme naam is.

RT @opwgroningen@twitter.com
Wauw! Vanmiddag hebben we al drie huisjes overeind gezet. Er moet nog zeker het nodige gebeuren. Morgen en overmorgen dus flink aan de slag. Kom jij mee helpen? Vanaf 10:00 achter Antillenstraat 7 - onder de poort door en dan zie je ons wel :-)

Vanmorgen dochterlief bij het bed: "Papa, mijn bed schudde helemaal en nu ben ik wakker", twee uur later was ze nog van slag. Dus ook in Stad.

Mastodon.nl

The social network of the future: No ads, no corporate surveillance, ethical design, and decentralization! Own your data with Mastodon!